Herbalife smoothiet osaksi terveellisiä elämäntapoja

Herkulliset Herbalife smoothiet

Ota ihanat Herbalife smoothiet osaksi terveellisiä elintapoja!
Formula 1 on herkullinen ja ravitseva proteiinipitoinen smoothie, joka valmistuu käden käänteessä. F1 on täysin vegaaninen ateriankorvike. Se sisältää runsaasti proteiinia, joka tukee lihasmassan kasvua ja säilymistä ja se sisältää täydellisessä tasapainossa vitamiineja, kivennäisaineita ja rasvoja.

Maukkaita smoothie ohjeita löydät Smoothie Bar-sivulta, johon keräämme suosituimpia reseptejä – valitse mieluisa ja testaa!

500g proteiinijauhepakkaukset saatavilla kymmenessä eri maussa, löydät varmasti mieleisesi. Valitse alta sopiva pakkaus ja jatka makuvalintaan. Vaniljan, suklaan ja cookie crunch maut myös kätevissä annospussipakkauksessa.

F1-proteiinijauheista valmistat useita annoksia, jolloin yhden annoksen hinta jää todella pieneksi.

Smoothie Bar

Valmista herkullinen smoothie tuunailemalla Herbalifen raaka-aineita.
Klikkaa Smoothie Baariin ja nappaa parhaat reseptit!

Aloita kokonaisuudella

Herbalife – Kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Hamata Oy on itsenäinen Herbalife tuotteiden jälleenmyyjä. Me autamme asiakkaitamme voimaan paremmin laadukkailla ja maukkailla Herbalife tuotteilla. Meiltä löydät oikeat tuotteet painonhallintaa, aktiivisten elämäntapojen tueksi sekä ihon hyvinvointiin. Lämpimästi tervetuloa ostoksille. Jos sinulle ilmenee kysyttävää tuotteista, me Hamatalaiset autamme sinua mielellämme!

Terveisin,
Krisse ja Vellu
Hamata Oy