Herbalife

Herbalife auttaa ihmisiä muuttamaan elintapojaan hyvinvointinsa parantamiseksi.

Herbalife on vuonna 1980 perustettu yli 3 miljardin dollarin liikevaihdolla toimiva, New Yorkin pörssissä noteerattu yritys, joka toimii jo yli 90 maassa. Sen tarjoamat laihdutus-, painonhallinta-, ravitsemus- ja kauneudenhoitotuotteet sopivat sekä miehille, naisille, nuorille että vanhoille. Herbalifen laadukkaat tuotteet ja ohjelmat tarjoavat tuloksellisen painonhallinnan lisäksi parempaa ravitsemusta, ihon- ja vartalonhoitoa sekä halutessasi mahdollisuuden lisäansioihin tai jopa tuntiviin palkkiohin.

Taustalla tieteellinen tutkimus

Herbalife -tuotteissa yhdistyvät huipputiede, edistynyt teknologia sekä ikivanha kiinalainen yrttilääketiede. Ravitsemusalan kärkeä edustavien tuotteiden kehittäjinä on joukko tiedemiehiä ja asiantuntijoita mm. Louis Ignarro, Nobelin palkinto 1998 ja David Heber, ravitsemustieteilijä.

Herbalifen innovatiiviset tuotteet ovat tutkijoiden, lääkärien ja ravitsemusasiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne on suunniteltu sinun tarpeitasi silmällä pitäen. Herbalifen luonnon inspiroimat tuotteet voivat auttaa edistämään elinikäistä hyvinvointia, ja sen liiketoimintamahdollisuus tarjoaa tilaisuuden taloudelliseen menestykseen!

Luotettavia asiantuntijoita

Herbalifen tieteellinen neuvottelukunta, lääketieteellisten asioiden ryhmä ja lääketieteellinen neuvottelukunta ovat tärkeitä tekijöitä Herbalifen menestyksen kannalta. Ne koostuvat arvostetuista tutkijoista ja asiantuntijoista, jotka johtavat Herbalifen tuotekehitystä tutkimuksin ja tuotetestein niin, että Herbalife-tuotteiden laatu vastaa varmasti alan tiukimpia standardeja.

Varmaa tukea

Yli 2,300,000 itsenäistä Herbalife-jälleenmyyjää myy Herbalife-tuotteita yli 90 maassa maailmanlaajuisesti (vuosittainen vähittäismyynti on 1,8 miljardia dollaria), joten voit luottaa siihen, että sinulla on aina käytettävissäsi menestyksesi vaatima tuki. Kun olet valmis elämänmuutokseen, olemme mielellämme tukenasi joka askeleella, kun:

  • haluat saavuttaa ravitsemus-, painonhallinta- tai ulkonäkötavoitteesi
  • haluat hyödyntää liiketoimintamahdollisuuttamme

Herbalifen laatutuotteiden ja asiantuntevan tuen avulla on helppoa voida hyvin, näyttää hyvältä ja kohentaa elämänlaatuaan. Löydä Herbalife – ja löydät elinikäisen hyvinvoinnin.

Herbalife jälleenmyyjäksi?

Jätä yhteystietosi, lähetämme sinulle lisätietoja mahdollisuudestasi.