Mitä on kollageeni?

Onko kauneusjuomaa olemassa? Kyllä on, nimittäin Herbalifen Collagen Skin Booster. Siinä missä voiteet vaikuttavat vain ihon pintakerrokseen, Herbalifen Collagen Skin Booster vaikuttaa ihon ja kynsien hyvinvointiin sisältä päin. Ja don’t worry, mansikan ja sitruunan makuinen kollageenijuoma maistuu varmasti ihanalta!

Aminohapoista koostuvaa sidekudosproteiinia, kollageenia, esiintyy ihmisen koko kehossa – luustossa, jänteissä, rustossa, ihossa ja elinten ympärillä. Kollageenin tehtävä on pitää iho, nivelet, jänteet ja muut kudokset vahvoina ja toimintakykyisinä. Ihmisen elimistö siis tuottaa kollageenia täysin luontaisesti.

Jos elimistö tuottaa kollageenia luontaisesti, miksi sitä sitten kannattaa syödä ravintolisänä? Oletko kuullut sanonnan, että 25 ikävuoden jälkeen alkaa ihon vanheneminen ja tuolloin olisi hyvä aika aloittaa myös ryppyvoiteiden käyttö? Noin 25 vuoden iässä ihmisen luontainen kollageenin tuotanto alkaa hiljalleen hidastua. Neljänkympin kohdalla kollageenin tuotanto on jo selkeästi hidastunut. Kollageenin väheneminen elimistössä aiheuttaa ihossa vanhenemisen merkkejä. Ihon kimmoisuus vähenee ja siihen alkaa muodostua ryppyjä. Nauttimalla kollageenia ravintolisänä saat siis nauttia ihon kimmoisuudesta ja nivelten joustavuudesta pidempään. Terveen näköinen iho saa alkunsa sisältä sekä terveellisestä ja tasapainoisesta ravinnosta. Testaa Herbalifen Collagen Skin Booster vaikka heti ja huomaa ero jo muutamassa viikossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed