Herbalife Smoothie Baari avattu!

Olemme toimineet itsenäisinä Herbalife jäseninä jo vuosia. Koko tämän ajan Herbalife Smoothiet ovat pitäneet pintansa yhtenä suosituimpana tuotteena asiakkaiden keskuudessa. Eikä tämä toki ole sattumaa, Herbalife F1 proteiinijauhe on nimittäin monipuolinen ja maukas ateriankorvike, joka sopii myös välipalaksi.

Vuosien varrella olemme testailleet omassa keittiössämme jos jonkinlaisia Herbalife reseptejä, etenkin smoothieita. Asiakkaamme ovat olleet myös innoissaan lähettämistämme smoothie resepteistä. Niinpä päätimme, että nyt kun uudistimme Hamatan verkkokauppaa, tuomme ihanat Herbalife Smoothiet kaikkien saataville. Niin syntyi Hamatan oma Smoothie Bar!

Smoothien pääasiallinen raaka-aine on Herbalifen Formula 1, joka on ravitsemusasiantuntijoiden luoma soijaproteiniin perustuva proteiinijauhe. Smoothien pystyy tekemään myös vegaanisena versiona ilman maitoa Tässä tuotteessa tärkeät ravintoaineet ovat erinomaisessa tasapainossa. Makuja on valittavana 10 erilaista, joten jokainen varmasti löytää oman lempparinsa smoothieista.

F1 Proteiinijauhe toimii loistavasti sellaisenaan, mutta Hamatan Smoothie Bar resepteihin olemme toki lisänneet omat tvistit, joilla niistä saadaan entistä herkullisempia tinkimättä terveellisyydestä.

Formula 1 tuotteessa on 25 vitamiinia ja kivennäisainetta sekä 18 g soijaproteiinia. Kaikki tämä ja vain 222 kcal per annos, Se on loistava tuote painonhallintaan ja terveelliseen ravitsemukseen.

Tervetuloa Hamatan Smoothie Baariin, valitse oma lemppari resepti ja kokeile!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Fill out this field
Fill out this field
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
You need to agree with the terms to proceed