Nämä pastellinväriset juustokakut piristävät mitä tahansa juhlaa, joten ne sopivat täydellisesti erityistilaisuuksiin!
Tässä reseptissä käytetään ravintolisää, joten huomioi päiväannos.

50 g kaurakeksejä
20 g sulatettua voita (suolaton, vähärasvainen)
275 g vähärasvaista tuorejuustoa
2 annosta (52 g) F1 Banana Cream -jauhetta
1 annos (7,625 g) Beta Heart -jauhetta
1 annos (5,7 g) Collagen Skin Booster -ravintolisää*
65 ml kevytmaitoa
2 tl hunajaa
1 tl vaniljaesanssia
5 erilaista elintarvikeväriä, kuten punainen, oranssi, keltainen, vihreä, violetti (suosin
elintarvikevärigeeliä)
Tarvitset myös: 4 pientä 150 ml:n hillopurkkia

VALMISTUS:
Murskaa keksit joko muovipussissa kaulimella tai pienessä tehosekoittimessa.
Yhdistä kulhossa murskatut keksit ja sulatettu voi. Jaa seos sitten tasaisesti neljään purkkiin ja
painele tasaiseksi teelusikan pohjalla. Laita purkit jääkaappiin.

Yhdistä kulhossa tuorejuusto, banaanin makuinen F1 Banana Cream, Beta Heart ja Collagen Skin
Booster. Sekoita hyvin sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon sitten kevytmaito, hunaja ja
vaniljaesanssi.

Punnitse seos ja jaa se tasaisesti 5 kulhoon. Seosta on todennäköisesti noin 385 g, joten jokaiseen
kulhoon tulee noin 77 g. Kulhot kannattaa kaapia puhtaaksi nuolijalla!

Laita kuhunkin kulhoon muutama tippa valitsemaasi elintarvikeväriä siten, että sinulla on 5 eri väristä
tuorejuustoseosta. Seosten koostumuksen pitäisi olla pehmeän kermavaahdon kaltaista. Jos seos on
liian paksua, sitä ei saa levitettyä, ja jos seos on liian ohutta, kerrokset sulautuvat toisiinsa.

Järjestä 5 eri väristä seosta kulhoihin siinä järjestyksessä kuin aiot laittaa ne purkkiin. Aloita ensimmäisestä väristä, joka menee purkin pohjalle, ja jatka valitsemassasi järjestyksessä, kunnes viimeinen väri on purkin päällimmäisenä.

Ota purkit jääkaapista ja aseta ne työtasolle.

Pursotan seokset purkkeihin pienellä muovipussilla. Leikkaa saksilla muovipussin kulmasta noin
1 senttimetrin palanen ja täytä pussi seoksella asettamalla pussi leikattu kulma alaspäin pieneen
syvään kulhoon siten, että pussin yläreuna on auki.

Lusikoi ensimmäinen seos pussiin ja purista sitten seos pussista tasaisesti neljään purkkiin. Levitä
seos tasaisesti keksimurskan päälle teelusikalla.

Pese ja kuivaa pussi. Täytä puhdas ja kuiva pussi seuraavalla seoksella ja purista se taas tasaisesti
neljään purkkiin. Levitä seosta varovasti siten, ettei se sekoitu alempaan kerrokseen. Voit tarvittaessa
puhdistaa purkin sisäpintaa talouspaperilla. Toista lopuille kolmelle seokselle. Muista pestä ja kuivata pussi, lasta ja teelusikka joka värin välissä.
Pesen mieluummin pussin kuin käytän 5 muovipussia.
Laita viimeisen kerroksen jälkeen juustokakut jääkaappiin jäähtymään noin 1 tunniksi.
Jääkaapissa peitettynä ne säilyvät täydellisesti yön yli, jos haluat tehdä juustokakut etukäteen.