Olisiko sinusta Herbalife jälleenmyyjäksi?

Jos liikunta ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on sinulle tärkeää ja haluat jakaa sitä myös muille, Herbalife jälleenmyynti saattaa olla sinun juttusi.

Herbalife jälleenmyyjät ovat itsenäisiä Herbalife jäseniä. Jäsenen itsenäisyyteen liittyy se, että sinä valitset, millaisen roolin sinä haluat itsellesi Herbalifen liiketoiminnassa. Herbalife jäsenenä voit valita, haluatko hankkia Herbalife tuotteita omaan ja perheesi käyttöön tai haluatko tehdä Herbalife työtä osa-aikaisesti. Jos haluat, Herbalife jäsenyys tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden kokonaan täysipäiväiseen työhön. Tiivistetysti kyse on siitä, minkä vaihtoehdon sinä haluat valita itsellesi.

Mikäli arvoihisi kuuluu terveelliset elämäntavat, hyvinvointi ja liikunnan ilo ja haluat auttaa itseäsi ja muita voimaan paremmin, olet juuri sopiva tyyppi Herbalife jäseneksi.

Hyppää Herbalife perheeseen!

Tuotteiden suosittelu sopii kaikenikäisille ihmisille, taustaan tai koulutukseen katsomatta. Voit olla vaikkapa opiskelija tai kotiäiti tai perheen isä, joka kaipaa lisätuloja tai eläkeläinen, joka kaipaa lisäansioita työskentelystä kotoa käsin. Herbalifen tuotteiden suosittelu myös osa-aikaisesti on mahdollista kaikille työssä käyville. Herbalife liiketoiminta perustuu yksinkertaisesti kolmelle periaatteelle: Käytä, Näytä, Kerro. Nämä periaatteet tarkoittavat, että: 1. Käytä Herbalife tuotteita monipuolisesti. 2. Näytä avoimesti, että käytät Herbalife tuotteita. 3. Kerro tuotekäytöstäsi kiinnostuneille ihmisille.

Herbalife jäsenenä saat vapauden määritellä itse, kuinka paljon käytät aikaasi tuotteiden suositteluun. Vapaus valita oma ajankäyttösi on tässä hommassa parasta. Näin olet itsesi pomo ja pystyt itse vaikuttamaan ajankäyttöösi ja tuloihisi.

Suosittelutyön aloituskustannukset ovat alhaiset eikä sinun tarvitse käyttää paljon rahaa tuotteiden hankintaan. Alhaiset aloituskustannukset merkitsevät, että Herbalife toimintaan ei liity merkittäviä riskejä. Jäsenenä saat hankittua tuotteita edullisemmin omaan käyttöösi, perheellesi, ystävillesi ja asiakkaille. Alennusprosentit vaihtelevat 25 ja 50% välillä.

Herbalife jäsenenä sinun kannattaa suositella Herbalife tuotteita lähipiirillesi ja ystävillesi. Esim. jos sinun 3-5 kaveriasi hankkivat sinulta tuotteita, niin voit saada omat tuotteesi tosi edullisesti.

Herbalife jäsenenä pääset osaksi mahtavaa yhteisöä, jossa jäsenet tukevat toinen toisiaan.
Saat myös itse huikeita etuja ja pääset osallistumaan koulutuksiin sekä Suomessa että ulkomailla.
Koulutuksissa pääset oppimaan Herbalife työssä menestyneiltä jäseniltä.
Oppimalla heidän tavoistaan tehdä Herbalife työtä,
pystyt kehittämään omaa osaamistasi.

Herbalife työ on pohjimmiltaan aina ihmissuhdetyötä,
johon liittyy henkinen kasvu ja oman itsensä kehittäminen.
Siten Herbalife työ on parhaimmillaan elämän mittainen matka hyvinvointiin.

Oletko valmis lähtemään kanssamme matkalle?

Herbalife jälleenmyyjäksi?

Täytä lomake niin autamme sinua alkuun. Saat kauttamme lisätietoa Herbalife jälleenmyynnistä.