Kokonaisvaltainen
Hyvinvointi-startti

Tuntuuko elämäntapamuutos aina yhtä hankalalta ja työläältä projektilta? Laihdutuskuurit ja pikadietit on testailtu, mutta tulokset ovat lyhytkestoisia tai olemattomia. Älä huoli – meitä on monia, jotka ovat kokeneet juuri saman!

Mitäpä jos muuttaisit ajatustasi nopeista laihdutuskuureista – kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin? 

Haluaisimme esitellä sinulle Hyvinvointi-ryhmämme!

Hamatan Hyvinvointi-ryhmässä jokaisella osallistujalla on tavoitteena voida hyvin. Toiset tarvitset apua painonpudtuksessa, toinen haluaa lisätä liikuntaa arkeensa, toinen tukea oikenalaisen ruokarytmin opetteluun – pohjalla kaikilla kuitenkin ajatus oman hyvinvoinnin parantamisesta.

On henkilökohtainen tavoitteesi mikä tahansa, Hyvinvointi-ryhmä on tukena matkallasi kohti sitä.

Aloita Hyvinvointi-startilla!

Kehitimme Hyvinvointi-startin, koska ymmärrämme etteivät kaikki ole valmiita sitoutumaan ryhmään heti. Pääset nyt tutustumaan Hyvinvointi-ryhmän toimintaa kolmen päivän Hyvinvointi-startin avulla. Tämän aikana näet mikä Hyvinvointi-ryhmän meininki on ja näet kuinka se käytänössä toimii.

Hyvinvointi-starttiin osallistuaksesi et tarvitse välttämättä muuta kuin avoimen mielen. Mikäli haluat hieman esimaka siitä mitä ryhmän tuotteita ryhmässä käytetään, suosittelemme tilaan 3 päivän tutustumispakkauksen, joka sisältää 6 kpl Vanlja-proteiinijauheita ja 8 kpl Thermo Complete-puristetta (sisältää C-vitamiinia, vihreää teetä ja yerba matea).

Jatka Hyvinvointi-ryhmään!

Mikäli kolmen päivän tutustumisen aikana koet, että meidän näkemys kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kohtaa omasi niin Hyvinvointi-ryhmä on juurikin sinua varten ja otamme sinut ilolla mukaan porukkaan!

Jokainen Hyvinvointi-ryhmä kestää kerrallaan 10 päivää. Näiden päivien aikana saat tuhdin paketin tietoa ruokavaliosta, levosta, liikunnasta ja hyvinvoinnista. Ryhmä kokoontuu etänä, joten se on ajasta ja paikasta riippumaton. Hyvinvointi-ryhmän yhteishenki on tsemppaavaa ja kannustavaa, jonka avulla saat voimaa tavoitella omia tavoitteitasi. Yhdessä olemme enemmän!

Voit osallistua Hyvinvointi-ryhmään aina uudestaan, omassa rytmissäsi. Ryhmien välillä harjoittelet uusia elintapoja arjessasi, johon saat ohjaajan tukea aina kun semmoinen tarve tulee. Ryhmän ohjaajat voivat myös henkilökohtaisemmin tutustua juuri sinun tilanteeseesi ja voitte yhdessä suunnitella kuinka pääsisit tavoitteisiisi!

Jos haluat suoraan mukaan tähän huippuporukkaan niin laita viestiä tai soita:
Kristiina p. 050 412 7300 / kristiina.tala@hamata.fi
Vellu p. 050 412 1283 / veli-matti.tala@hamata.fi

10 päivän Hyvinvointi-ryhmään osallistuessasi, tarvitset jonkin seuraavista tuotepaketeista: