Fit Marathon, 10 Tsemppi, kymppi tsemppi, liiga marathon, Startti … rakkaalla lapsella on monta nimeä. Me valitsimme Fit Marathon, koska muutos ei tapahdu nopeasti yhdessä yössä vaan vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja sitkeyttä. Siksi ryhmän tuki on tärkeää. Jopa 10 päivän aikana tapahtuu onnistumisia, mutta myös haasteita tulee eteen.

Ryhmässä on ohjaaja (kapteeni) ja 8 osallistujaa, joista yksi voi olla apukapu. Joka aamu lähetetään oma paino ohjaajalle, joka syöttää sen järjestelmään. Kukaan muu ei saa tietää toisten painoa, ainoastaan muutoksen grammoissa / kiloissa. Joka päivä julkaistaan ryhmän tiedot ja päivän tsemppaaja. Järjestelmä katsoo sen painon pudotuksen mukaan grammoissa ja prosentteina, sekä laskee siitä lopputuloksen.

10 päivän aikana saadaan muutos hyvään alkuun. Paino voi heittelehtiä plussaa ja miinusta, mutta se kuuluu elämään. Elämä on ylä- ja alamäkeä, jonka kanssa pitää tulla toimeen. Paino voi heittelehtiä, jos on nukkunut huonosti, syönyt liian vähän tai liian paljon ja valinnat eivät ehkä olleet sinä päivänä parhaat mahdolliset. Juominen ja liikunta vaikuttavat päivän painovaihteluihin. Näistä jutellaan ryhmässä, niin jokainen ymmärtää, että ei tarvitse olla huolissaan eikä heittää pyyhettä kehään.

Fit Marathon auttaa sinua, jos haluat tuloksia pitkällä aikavälillä, onnistua ja innostua, kiinteytyä, paremmat ja helpommat ateriat, sinulle sopivan ruokarytmin, motivaatiota pudottaa painoa tai nostaa painoa tai voida yleisesti hyvin. Jokaisella on oma tavoite, jota kohden tähdätään täysillä.

Fit Marathonissa sinä saat 8 kanssakulkijaa, oman koutsin, tukea ja tsemppiä, ateriasuunnitelman ja erilaisia reseptejä, treenivinkkejä, apua levon tärkeyden ymmärtämiseen. Tämä kaikki viedään käytäntöön omien tavoitteiden mukaisesti. Me kaikki tiedetään jo nämä, mutta miksi emme saa tuloksia, miksi homma ei hoidu, miksi, miksi, miksi. Kysymyksiä on. Mutta miten se tehdään – siihen saat apua ja tukea ryhmässä.

10 päivän aikana pidettään kaksi kevennyspäivää (detox, eli nestepäivää), jotka ovat yllättäneet osallistujia positiivisesti. Usein mietitään, jaksanko töissä ja harrastuksissa, tuleeko nälkä tai päänsärky, mitä järkeä jne. Itsensä haastaminen on hauskaa ainakin porukassa.

Tehdään itsestämme paras mahdollinen versio, josta voimme olla ylpeitä.

Meidän Fit Marathon ryhmä pyörii kännykässä ja tietokoneella, johon voi asentaa ilmaisen ja tietoturvallisen Telegram järjestelmän. Se on kuin Whatsapp. Halusimme antaa ryhmälle vielä nimen ”Iloa, pirteyttä ja voimaa”. Ryhmässä toimitaan ilolla ja saadaan pirteyttä jokaiseen päivään sekä voimaa jaksaa jokainen arki- ja pyhäpäivä omine askareineen, treeneineen ja harrastuksineen.

Tavoitteensa saavuttaneet ja tauolle jääneet voivat jäädä Fit Marathon Iloa, pirteyttä ja voimaa -ryhmään fiilistelemään ja kannustamaan toisia. Suurin osa kuitenkin jatkaa seuraavalle ns. kisakierrokselle, koska sieltä saa ryhtiä päivärytmiin.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä info@hamata.fi

Kristiina 050 412 7300, Veli-Matti 050 412 1283

Nähdään Fit Marathonissa!